חפש מתכונים:       
שלום אורח
16.09.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

כוסמת עם עלי תרד

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

400 גרם (2 כוסות) כוסמת
3 כפות שמן זית
200 גרם בצל (1 גדול ) חתוך לרצועות גסות
חבילת עלי תרד קפואים של סנפרוסט

3 כוסות מים חמים
2 שיני שום גדולות, טריות וקצוצות
2 כפיות מחוקות מלח
1 כפית מחוקה פפריקה חריפה
1/2 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס



אופן ההכנה:

1. שוטפים את הכוסמת ומשרים אותה במים קרים למשך רבע שעה.     2. מאדים את עלי התרד וממליחים אותם קלות. מעבירים אותם לסיר ומטגנים אותם ביחד עם הבצל בשמן זית. 3. מוסיפים את הכוסמת ואת המים ומבשלים על אש קטנה כעשרים וחמש דקות, מכסים את הסיר במגבת ומוסיפים מים לפי הצורך בעת הבישול על מנת שהתבשיל יישאר מימי מעט. מכבים את האש ומשאירים סגור למשך עשר דקות נוספות. מגישים חם לשולחן כמנה עיקרית או כתוספת למנת בשר, בתיאבון!

 

תגיות המתכון: כוסמת, עלי תרד


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מערכת מלב"י

מתכונים נוספים בנושא סלטים דלי קלוריות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported