נכתב על ידי: שף עידן
תאריך: 31/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה שמים את העופות וחורצים בהם חריץ כדי שיהיה טעם מבפנים,

מוסיפים 3 כפות שמן , מתבלנים בתבלינים, קוצצים את השום והבצל והפטרוזליה, מוסיפים חצי כוס ציר עוף  ומערבבים משאירים בצד למשך 10 -15 דקות ואז מסדרים את העוף בתבנית ומוסיפים מעל רצועות של פלפל אדום ומכניסים לתנור למשך 30 דקות עד 45 דקות שהעוף מבושל וטיפה משחים ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בתאבוןןןן טעים רצחחחחחחח להגיש עם תוספת של  אורז לבן או קוסקוסס ..

בצד אפשר להכין סלט ירקות עם עגבניות, מלפפון, פלפל אדום,  קצת בצל חתוכים  ואז קצת לימון מעל , כף או 2 של שמן זית ולהגיששששששש בתיאבווןןןןןן!!!


 
אודות המחבר

שף

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1242.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון