נכתב על ידי: חגית עקביה
תאריך: 07/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים חצי מכמות החמאה

מוסיפים את השום ועל המרווה

ברגע שמריחים את השום מוסיפים את הוויסקי (זהירות בגלל האלכוהול יש להבה)

מוסיפים את מיל השמנת מתבלים במוסקט,מלח ופלפל

מצמצמים עד שהרוטב מסמיך,טועמים ומתקנים תיבול.

סוגרים את האש מוסיפים את שאר החמאה ,ממיסים מערבבים ומוסיפים את הפסטה.

אני ממליצה להקיש עם פסטת פנה,ספגטי,ניוקי,רביולי

בתיאבון

השפית הפרטית שלכם


 
אודות המחבר

חגית עקביה,

שפית פרטית לאירועים בבית הלקוח

ויועצת קולינרית

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1250.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון