נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 07/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אני בחרתי בחלקי עוף כמו כנפיים ושוקיים וגרון כי הם קלים לבישול אם מבשלים רבע עוף זה לוקח 3 שע בישול

חותכים חתיכות תפוחי אדמה ומטגנים אותם עד להזהב או חום איך שאוהבים,

מטבלים את חלקי העוף בכל התבלינים כמות הרצויה,מטגנים מכל הכוונים טיגון קל,הופכים ושוב מטבלים בתבלינים,

ממשיכים בטיגון.

שוטפים מעט מים, ומבשלים ומוסיפים את כל התבלינים בצל קצוץ מטוגן מראש,שיני שום קצוצות פרסה קצוצה,

כל פעם שמסתיימים המים מוסיפים עוד מים בגובה העוף.מבשלים במשך שעה,לראת סוף השעה מוסיפים תפוחי אדמה

שמטוגנים מראש,ומבשלים עוד חצי שעה.עש התפוח אדמה נהיה רך.

יש כאלה שנוהגים לבלש עוף עם דבש( אני לא אוהבת עוף מתוק) מתוק זה רק בעוגות!!!!


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1277.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון