נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 07/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משרים את הפול במים למשך 3 שעות רוחצים ומבשלים שעה שלמה על אש נמוכה ויתכן יותר עד שמוכן..

מוסיפים את כל התבלינים,יש כאלה שמבשלים את הביצים ביחד עם הפול ויש כאלה שלוקחים מהחמין.

אפשר גם לבשל את הביצים בנפרד עם שקית תה. על אש נמוכה.

את הפול מטבלים לאחר הבישול עם שמן מלח ולימון כמו סלט

מגישים כם על מיני סלטים כמנהג המשפחה

הערה: יש כאלה שטוחנים את הפול עד היותו סמיך אך אני מעדיפה למעוך במזלג או לאכול שלם ורק למעוך את הביצה

אז זה נאכל כמו מרק.


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1278.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון