נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 27/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טגנו בצל אחד עד להשחמה,

הוסיפו פלפל שחור, כמון, ופפריקה מתוקה מעט מכל דבר.

הוסיפו מלח-לפחות חצי כפית.

הוסיפו רסק עגבניות-שתי כפות.

הוסיפו 4 ביצים מקושקשות לא שלמות.

ערבבו את הכל יחד עד להתבשלות מלאה+מעט השחמה של  השקשוקה.

איכלו בתאבון!!!!


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1291.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון