ביציםרסק עגבניותבצלתבלינים בסיסיים
טגנו בצל אחד עד להשחמה,
הוסיפו פלפל שחור, כמון, ופפריקה מתוקה מעט מכל דבר.
הוסיפו מלח-לפחות חצי כפית.
הוסיפו רסק עגבניות-שתי כפות.
הוסיפו 4 ביצים מקושקשות לא שלמות.
ערבבו את הכל יחד עד להתבשלות מלאה+מעט השחמה של השקשוקה.
איכלו בתאבון!!!!
חגית נועם - ושיהיה בתיאבון!
אהבתי העיקרית היא כמובן בישול, אבל אני גם נהנת בקריירה שלי כמעצבת גינות, עיצוב דשא סינטטי לבית ולגן ועוד.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported