נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמםבמחבת את השמן ולטגן עד שקיפות את הבצל. להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה.להוסיף את הצנוברים, לערבב קלות ולכבות את האש. לצנן את התערובת, להוסיף אתהבצל אל התערובת ולערבב היטב. למלא את עלי הבצל ולסגור כך שצד אחד של עליהבצל יעלה על צידו השני במעט. לסדר את עלי הבצל בצפיפות בתוך הסיר, להוסיףאת כוס המים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולהוסיף את שאר המצרכים.
לבשל על אש נמוכה כשעה ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1309.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון