נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסיר רחב עם שוליים נמוכים להכניס את השמן, לחמם ולהוסיף את הפלפלים החריפים והמתוקים ולטגן כ-5 דקות. להוסיף את פרוסות השום ולטגן עוד כ-2 דקות. להוסיף את התבלינים וכוס מים ולערבב. לקצוץ חצי זר כוסברה ולהוסיף לסיר. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולהכניס את הדגים. לבשל ברתיחה קלה את הדגים כ-40 דקות תוך כדי יציקה מהרוטב על הדג מידי פעם. 5 דקות לפני סיום הבישול יש להוסיף את יתרת הכוסברה הקצוצה. לאחר 5 הדקות יש לכבות את האש, לחכות כ-5 דקות ולהגיש. מומלץ עם המון לחם טרי, או חלה.

בתיאבון!


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1313.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון