נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן בסיר המרק, ולטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הדלעת והגזר ולהמשיך לטגן עד הזהבה של הבצל, והתקרמלות הדלעת והגזר ,להוסיף את חזה האווז ולהמשיך לטגן עוד כשלוש דקות, לתבל בתבלינים ולערבב להוסיף את המים ולהביא לרתיחה, בסיר נפרד להביא לרתיחה את העצמות, לבשל ברתיחה כשלוש דקות את העצמות לשפוך את המים ,לשטוף את העצמות ולהוסיף את העצמות לסיר המרק, להמשיך לבשל את המרק עוד כשעה, להוסיף את רסק העגבניות לערבב היטב, לבשל עוד כחמש דקות להכניס לסיר בלנדר סטיק, לרסק את כל הירק למחית חלקה,

  ניתן להגיש בתוספת קרוטונים

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1327.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון