נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 09/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת הכנפיים

בקערה לערבב את כל רכיבי הרוטב ולצפות היטב את כנפי ההודו להכניס את הכנפיים לתבנית אפייה ולאפות בחום של -180 מעלות כ-50 דקות

להכנת הבורגול

לחמם במחבת את השמן ולטגן את הפלפלים הבצל והגזר עד הזהבה, לסנן את הבורגול היטב ולהעביר לקערה את הבורגול להוסיף את תכולת המחבת הצימוקים התבלינים והפטרוזיליה ולערבב היטב

להגשה

לסדר בצלחת הגשה את הבורגול ולהניח מעל את כנפי ההודו ולהגיש

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1328.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון