נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 12/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

מפרקים את הכרובית לפרחים, שוטפים ומבשלים במים עם מלח.

מנקים מגרעינים את הפלפל האדום ומקצצים מאוד קטן.

מגרדים על פומפייה את הגבינה פטה.

סוחטים את הלימון, ומקצצים את הפטרוזיליה.

מכניסים למגימיקס את הכרובית, הפלפל האדום, גבינה לבנה, גבינה פטה, מיץ לימון, מלח, פלפל

ומערבבים לתערובת אחידה. מוציאים ומערבבים עם הפטרוזיליה.

מגישים עם פרוסות בגט קלוי.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1330.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון