נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם בסיר את השמן ולטגן את חלקי העוף עד השחמה טובה, להוציא את העוף מהסיר ולהכניס את הבצל לטגן עד שקיפות ולהוסיף את הפלפלים, הגזר והקישואים ולטגן עד הזהבה להוסיף את העגבניות והשום ולהמשיך לבשל עד שהעגבניות נופלות, להוסיף את התבלינים לערבב ולהכניס את העוף, להוסיף כוס מים, לכסות את הסיר בחצי מכסה להביא לרתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה.

מומלץ להגיש בתוספת קוסקוס, אורז, בורגול וכל תוספת אחרת.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1334.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון