נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל חומרי הבצק היבשים ומוסיפים את החומרים הרטובים, לשים עד שמתקבל בצק אחיד, מתפיחים מכוסה במגבת במקום חמים 30 דקות ,בינתיים בסיר רחב מרתיחים את המים ומוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שמתמוסס, מחלקים את הבצק ל-18 כדורים שווים בגודלם יוצרים חור במרכז הכדור ומרחיבים את החור כך שיצאו כעכים, מכניסים את הכעכים לסיר בסבבים לבישול של שתי דקות והופכים לעוד חצי דקה, מסננים את הכעכים, טובלים בציפוי שאוהבים לדוגמה מלח גס, שומשום, פרג מניחים את הכעכים בתבנית אפייה מצופה בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות 30 עד 35 דקות מצננים על מגבת מכוסה במגבת נוספת ונהנים.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1336.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון