נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הג'ינג'ר סרטי הלימון.
מוסיפים בצל, פטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות. 
מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומנמיכים את האש לבישול של דקה נוספת. 
מוסיפים את בשר הכנפיים  מכבים את האש, ונותנים להם להתאדות למשך דקה.

להגשה: מפזרים כוסברה קצוצה מעל.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1337.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון