נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת לחמת את השמן, להוסיף את הג'ינג'ר והשום להקפצה של דקה, נוסיף את נתחי העוף ונקפיץ עד שמשנה צבעו ללבן, נוסיף את הרטבים, נערבב ונכבה את האש, לצנן מעט.

להרכבת המנה: לסדר דף ניילון נצמד על שולחן העבודה ולהניח 2 פרוסות של בטטה כאשר פרוסה אחת מונחת מעט מעל השנייה, להניח רצועת חזה עוף ברוחב פרוסת הבטטה בחלק הקרוב אליך, לצקת מעט מהרוטב על העוף ובעזרת הניילון הנצמד לגלגל לרול את פרוסות הבטטה ולהדק היטב את הניילון הנצמד, להכניס את הרולים למקרר למשך כשעה, לאחר מכן לחמם 1/4 כוס שמן במחבת רחבה, להסיר בזהירות את הניילון הנצמד מהרולים ולטגן את הרולים כאשר מתחילים את הטיגון באיזור סגירת הרול, לטגן לדרגת קריספיות בכל הצדדים.

להגשה: להניח בצלחת רול בטטה, לצקת מעט מהרוטב של המילוי מעל ולקשט ברצועות בצל ירוק או עלי כוסברה.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1338.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון