נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטחון את הפלפלים והשום להוסיף את התבלינים ו-1/4 כוס שמן ולערבב היטב להעביר לצנצנת ולהוסיף שמן עד כיסוי הפלפלים לסגור את המכסה ולהכניס למקרר.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1339.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון