נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 30/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במעבד מזון טוחנים את הבצל וסוחטים היטב את הנוזלים ומחזירים למעבד המזון מוסיפים את הביצה והקורנפלור ומעבדים לתערובת אחידה מעבירים את התערובת לשק זילוף משמנים מגש ומפזרים עליו פירורי לחם דק זולפים טבעות מן התערובת על המגש ומכניסים למקפיא ל-24 שעות למחרת משחררים את הטבעות בעזרת מעט מכות קלות משחררים את הטבעות ומחזירים למקפיא עד אשר מכינים את הבלילה לאחר שמכינים את הבלילה מחממים את השמן היטב טובלים את הטבעות בבלילה מנערים את עודפי הבלילה ומטגנים בשמן עד הזהבה מניחים על נייר סופג ומגישים

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1347.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון