נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 02/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להפשיר, לשטוף ולייבש היטב את פרוסות הדג, להכניס לסיר ליטר שמן, פלפל צ'ילי אחד ואת פרוסות הטונה. לבשל על אש קטנה עד אשר הדג משנה צבעו ללבן, לסנן את הדג מהשמן, להעביר את הפלפל החריף, המיונז,  המלח, החרדל והשום הכתוש, למעבד מזון, לטחון לרוטב חלק, לסדר במרכז צלחת סלט עלים ונבטים, מעל להניח פרוסת דג, וכ-3 כפות רוטב ולהגיש עם פרוסות בגט.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1349.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון