נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן במחבת ולטגן את הבצל והפטריות עד השחמה, להוסיף את התבלינים והקמח ולערבב היטב עד שהקמח מתמוסס, להוסיף כוס מים ולערבב עד שהרוטב נפתח, להוסיף עוד כוס מים ושוב לערבב כך עד שמתקבל רוטב קטיפתי, להגיש לצד מנה בשרית או בתוספת למאפה בצק ובשר או קורקבנים.

אם לאחר שני כוסות המים עדיין הרוטב סמיך אז להוסיף עוד חצי כוס מים

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1352.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון