נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר גדול לחמם את השמן ולטגן את הבשר עד השחמה, לסנן לקערה את הבשר, להוסיף לסיר את הבצלים ולטגן עד השחמה, להוסיף את הגזר והעגבניות ולבשל עד שהעגבניות מתרככות, להוסיף את השום ולערבב, להוסיף את הבשר והמים ולבשל ברתיחה כשעתיים, אם יש צורך להוסיף מים תוך כדי בישול אז רק מים רותחים, לאחר שעתיים להוסיף את תפו"א והתבלינים לערבב ולהמשיך לבשל עוד כשעה ולהגיש בתוספת לחם שחור טרי.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1357.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון