נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 06/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון




לחמם במחבת את השמן להוסיף את השום לחצי דקה, להוסיף את פירות הים ולטגן כ-3 דקות, להוסיף את העגבניות והיין ולבשל עוד כ-2 דקות, להוסיף שמנת מתוקה, אורגנו, מלח ופלפל ולבשל עד שהרוטב מסמיך מעט, להעביר את תכולת המחבת לקערה עם הפסטה להוסיף את הבזיליקום לערבב ולהגיש.

בהצלחה ובתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1359.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון