חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פירות ים קלמרי ובייבי שרימפס על פסטה פטוצ'יני

מאת: שף יעקב פירות ים - שונות06/12/20115250 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

המצרכים:

1חבילת פטוצ'יני מבושלת בהרבה מים וכף מלח לדרגת אל דנטה לשמור על הפסטה עד ההגשה בסיר

להכנת פירות הים יש אפשרות להשתמש במיקס פירות ים קפוא רק להפשיר במקרר לפני השימוש

250 גרם קלמרי
250 גרם בייבי שרימפס
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום כתוש
10 עגבניות מיובשות מושרות במים רותחים למשך כ-10 דקות ופרוסות לרצועות
2 מכלי שמנת מתוקה 38%
1/2 כוס יין לבן יבש
1/4 כפית אורגנו
5 עלי בזיליקום קצוצים
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח



אופן ההכנה:



לחמם במחבת את השמן להוסיף את השום לחצי דקה, להוסיף את פירות הים ולטגן כ-3 דקות, להוסיף את העגבניות והיין ולבשל עוד כ-2 דקות, להוסיף שמנת מתוקה, אורגנו, מלח ופלפל ולבשל עד שהרוטב מסמיך מעט, להעביר את תכולת המחבת לקערה עם הפסטה להוסיף את הבזיליקום לערבב ולהגיש.

בהצלחה ובתאבון

 

תגיות המתכון: פירות ים על פטוציני


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135596 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136061 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136045 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129468 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125790 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124891 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129311 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא פירות ים - שונות

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/114082 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/113374 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות14/02/113620 צפיות
קצת היסטוריה ...אומנם ה"פאיה" ידועה כמנה ספרדית אך מקור המנה הוא מוולנסיה שממוקמת במזרח ספרד. ה"פאיה" נוצרה בתחילת המאה ה-18 ונקראה ככה לראשונה ע"י כתב מאותה תקופה שכינה את המנה על שם המחבת בו היא נוצרה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported