נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 15/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת בצק :

.בקערה מניחים את כל חומרי הבצק ולשים היטב את כל המצרכים מגלגלים לכדור. 
מניחים בקערה מכוסה בניילון למשך כשעה.


להכנת המלית :

לשטוף ולסנן את גרגרי החומוס. טוחנים את החומוס והבצלים המטוגנים ומוסיפים את שאר המרכיבים, 
מערבבים את כל התערובת היטב ומשפרים טעמים. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים עלה מהבצק מאוד דק בעזרת רינג או כוס רחבה קורצים עיגולי בצק מניחים כפית מהמלית ומקפלים לחצי סהר בעזרת מזלג לוחצים סביב הקיפול לסגירה וגם לקישוט, בסיר טיגון או מחבת עמוקה ממלאים שמן עמוק כשהשמן רותח מטגנים משני הצדדים את הסמבוסק
ומניחים על נייר סופג ואוכלים חם.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1366.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון