נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למי שמכין את הציר, להביא לרתיחה את המים והבצל להוסיף את חזה העוף ולבשל כ-20 דקות. לסנן את נוזלי המרק לסיר נפרד, לצנן את חזה העוף ולפרוס למקלות כמו גפרורים, לחמם את המרק ולהוסיף קופסת שימורי תירס כולל הנוזלים ואת השניה לרסק למחית ולהוסיף גם למרק, להוסיף את התבלינים והסויה וחזה העוף, לערבב להביא לרתיחה, לזרזף את הביצה כך שיוצרו רצועות חביתה לכבות את האש.

ולהגיש בתאבון.

אפשרות שניה

להביא לרתיחה את המים, להוסיף את הבצל ואבקת מרק העוף  שימורי תירס אחד כולל הנוזלים, ואת השני לרסק למחית. להוסיף את התבלינים ורוטב הסויה להביא לרתיחה, לזרזף את הביצה כך שיבצרו רצעות חביתה לכבות את האש .

הבהרה: גם את קופסת התירס השניה שריסקנו מוסיפים עם הנוזלים שלה

ולהגיש בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1371.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון