נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

לשמן בעזרת מברשת את התבנית בשמן קלות ,לסדר עלי לזניה בכל התבנית ,מעל חצי מכמות הבשר הטחון, להכניס למחבת מעט שמן ואת כל מצרכי הרוטב (העבגניות,הפלפל,בצל, שום ורסק עגבניות) לבשל כרבע שעה ולהוסיף שתי כוסות מים לערבב ולטבל  בתבלינים, לערבב ולכבות את האש, להוסיף את הפטרוזיליה ולערבב שנית, לצקת מן הרוטב בנדיבות לחזור על הפעולה שנית. ולצקת שוב מן הרוטב לסיים בשכבת עלי לזניה ולצקת מן הרוטב שוב, לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כשעה, למי שלא מקפידים בכשרות ניתן להוסיף גבינת קשקבל או פרמיזן מגורד מעל לעוד כחמש דקות.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1379.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון