נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 02/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להדליק תנור על פעולת הגריל.
לנקות את פטריות הפורטובלו בעזרת מגבת נייר או מברשת, להסיר את הרגל (הרגל לא אכילה ) ולפרוס בעובי כחצי ס"מ.
לחזור על פעולת הניקוי גם לשמפניון ולפרוס בעובי כחצי ס"מ כולל הרגל (כאן הרגל כן אכילה). לנקות גם את השיטאקי ולהסיר את הרגל גם במקרה הזה הרגל לא אכילה לפרוס דק. לקטום את החלק התחתון של םטריות השי מג'י ולהפריד ליחידות, לקצוץ את הבצלים.

למחבת גדולה נכניס את החמאה והשמן ונוסיף את הבצל והפטריות מלבד השי מג'י, נטגן עד שקיפות הבצל, נוסיף את פטריות השי מג'י לעוד דקת טיגון, בזמן הזה נטרוף את הביצים וניצוק למחבת, נתבל במלח ופלפל, נסדר כך שהביצים יעטפו את כל הפטריות ונטגן עד שהתחתית מזהיבה, נעביר את המחבת לתנור כאשר הדלת של התנור מעט פתוחה ונצלה את האומלט עד שמתיצב ומזהיב, נוציא את המחבת מהתנור בזהירות נניח מעל המחבת צלחת בקוטר המחבת, נהפוך את המחבת על הצלחת
ונגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1385.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון