נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב בצלחת גדולה את התבלינים לסדר שליש מהתבלינים בתחתית הצלחת, להניח מעל את נתחי הפילה ולכסות ביתרת התבלינים, לסגור בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך 36 שעות, להוציא מהמקרר את הצלחת ולשטוף את הבשר היטב וליבש במגבות נייר, לפרוס דק ולענות, נשמר עד חודש במקרר עטוף בנייר פרגמנט וניילון מעל.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1387.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון