נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

מבשלים את העדשים במים רותחים עד להתרככותן.מחממים מחבת את משמן הזית, מוסיפים את העגבניות  והשום ומקפיצים  מספר דקות עד שהעגבניות מתרככות מעט מוסיפים את העדשים, הבורגול, גרידת הלימון, מיץ הלימון, כמון, מלח ופלפל מערבבים היטב. מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התבלין ושני סוגי הבצל, .
 מגישים בתוספת פלחי לימון.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1397.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון