נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 25/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. שמים את פרחי הכרובית בכלי מתאים למיקרוגל, יוצקים מעל כרבע כוס מהבסיס לבישול והקרמה של ריצ', מכסים. מרככים במיקרוגל, לא יותר מדי. שוטחים בתבנית חסינת אש.
  2. מטגנים את הבצל כשתי דקות בחמאה, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח ואת מה שנותר מהבסיס לבישול והקרמה של ריצ', מערבבים.
  3. מחזירים לאש בינונית ומבשלים תוך בחישה כמעט עד רתיחה. מסירים מהאש, מתבלים ומוסיפים חצי מכמות הגבינה.
  4. מפזרים את חצי מכמות הגבינה שנותרה על הכרובית ויוצקים מעל את הרביכה.
  5. להכנת הציפוי, מפזרים על הרביכה בייגלך מרוסקים ומזלפים מעל שמן זית.
  6. אופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות, עד שהמאפה מזהיב.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1407.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון