נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 25/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. בקערה קטנה מערבבים את החמאה עם השמן. בעזרת מברשת מורחים בחלק מהתערובת תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. שוטחים בתבנית עלה פילו כשהמיותר גולש מעבר לדפנות, מורחים בשומן. מניחים מעל את העלים הנותרים תוך הברשת כל עלה בשומן.
  2. שוטפים את עלי התרד ומבלי לייבש חולטים כשתי דקות בסיר, על אש בינונית, רק עד שהתרד נובל. מסננים, קוצצים גס ושמים בקערה. מוסיפים את הגבינות, הביצים, ריצ'קפה ובסיס לבישול והקרמה, את עשבי התיבול ומחית תפוחי האדמה. מתבלים בפלפל ושוטחים על עלי הפילו. מקפלים מעל את עלי הפילו הגולשים בצורה לא סימטרית ומברישים בשומן הנותר.
  3. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהעלים בצבע זהוב עמוק.
  4. אפשר להכין בכלים אישיים ואז זמן האפייה 25-20 דקות

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1408.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון