נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 06/02/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הבצק:

להכניס לקערה את הקמח המלח והחמאה הקרה וללוש, להוסיף את המים ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, ליצור גליל מהבצק לחתוך ל-2 לשטח מעט ולסגור בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה, לאחר מכן להוציא את הבצק ולרדד לעלה בעובי של כחצי ס"מ מעל דף אפיה, למרוח מעל הבצק את תערובת הגבינה והחרדל ומעל לפזר את הגבינה המגורד, מעל לסדר סביב את פרוסות העגבניה ולתבל במלח וטימין, לאפות בתנור בחום של -180 מעלות כ-25 דקות להוציא ולהגיש.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1416.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון