נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/02/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


המצרכים לצלי:

לחמם בסיר את השמן ולטגן עד הזהבה את העוף ולהעביר לקערה. להוסיף לסיר את הבצל ולטגן עד הזהבה, להוסיף את השום והגזר להמשיך לטגן תוך כדי ערבוב עוד כשתי דקות. להוסיף את התבלינים ולערבב, להחזיר את העוף ולהוסיף את המים ולבשל ברתיחה כשעה ועשרים דקות, לכבות את האש ולהגיש בתוספת גרישה.

אופן הכנת הגרישה:

מחממים שמן בסיר ומטגנים 1/4 כוס סולת תוך עירבוב מתמיד שלא ישרף, כשהסולת מזהיבה ונהיית מעט חומה מוסיפים את יתר הסולת מערבבים היטב שלא יהיו גושים ומוסיפים את המים הפלפל והמלח , כל הזמן בוחשים עד שהסולת מתקשה ומוכנה , יוצקים לצלחת הגשה ומעל או על יד מגישים את הצלי.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1418.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון