נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 18/02/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם התנור 180 מעלות, לשמן קלות תבנית מתפרקת.

  • להמיס השוקולד בשיטת הבן מרי (כערה על סיר מים רותחים).
  • בקערה, לשים את החמאה, הסוכר וגרידת הלימון לערבב היטב עד שמתקבל מרקם מרקמי (אפשרי בבלנדר).
  • לערבב את השקדים החלמונים והשוקולד עד שמתאחדים.
  • לבחוש את החלבונים, עד לקציפה ולקפל עם תערובת השוקולד. לאפות כחצי שעה.
  • לתת למסה להתקרר קצת.
  • להוסיף את הזיגוג, ולהנות.

  •  
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1420.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון