נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/04/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את נתחי העוף לקערה ולצקת את בלילת הקורנפלור, לחמם מעט שמן בווק ולהכניס את השום והצ'ילי להקפיץ כדקה .להוסיף את הקארי ולהמשיך לערבב, לסנן את נתחי העוף ולהוסיף לווק להמשיך לערבב עד אשר כל הנתחים יצופו בקארי, להוסיף את הברנדי והסויה ואת הפוקצוי ולהמשיך לערבב, להוסיף את הקשיו והבצל הירוק לערבב עוד חצי דקה ולהגיש.

הערה:
בכל זמן ההקפצה האש צריכה להיות חזקה.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1434.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון