נכתב על ידי: ירון מילר
תאריך: 05/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טוחנים את השייטל הצוואר והשומן פעם אחת בלבד שתהייה עדיין טחינה גסה מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שהמסה אחידה צרים קציצות בעובי הרצוי(מומלץ לפחות 250 גרם) צולים לדרגה הרצויה 


 
אודות המחבר

שף צעיר ושאפתן

חי אוכל אוהב את המקצוע

ושואף לשלמות מקצועית

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe144.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון