נכתב על ידי: מיכל
תאריך: 15/08/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים מש במים ומלח עד שהם מתרככים מעט, אך עדיין נשארת הפריכות. מעבירים לקערה ומערבבים עם כוס קמח תפוח אדמה, כוס קמח טפיוקה, וכוס קמח לבן גזר מגורד, פטרוזיליה, כוסברה אפשרי)  פלפל שחור ומעט מלח. לוקחים עיגולים מהתמיסה שנוצרה מהדקם אותם לידי קציצה בומניחים בתבנית משומנת או דף אפייה משומן ולתנור אחרי 10 דקות כשצד אחד מוזהב להפוך  לצד השני ל-10 דקות נוספות. והרי לכם קציצות עשירות ומלאות טעם. אפשר להגיש לצד אורז בפיתה או בכל דרך אחרת. בתאבון!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1456.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון