חפש מתכונים:       
שלום אורח
05.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קציצות מש מעולות

מאת: מיכלקציצות בשר15/08/20127353 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

מש קמח טפיוקה קמח תפוח אדמה קמח לבן פטרוזילה וגזר



אופן ההכנה:

מבשלים מש במים ומלח עד שהם מתרככים מעט, אך עדיין נשארת הפריכות. מעבירים לקערה ומערבבים עם כוס קמח תפוח אדמה, כוס קמח טפיוקה, וכוס קמח לבן גזר מגורד, פטרוזיליה, כוסברה אפשרי)  פלפל שחור ומעט מלח. לוקחים עיגולים מהתמיסה שנוצרה מהדקם אותם לידי קציצה בומניחים בתבנית משומנת או דף אפייה משומן ולתנור אחרי 10 דקות כשצד אחד מוזהב להפוך  לצד השני ל-10 דקות נוספות. והרי לכם קציצות עשירות ומלאות טעם. אפשר להגיש לצד אורז בפיתה או בכל דרך אחרת. בתאבון!

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מיכל

מתכונים נוספים בנושא קציצות בשר

מאת: אלונה ספטוןקציצות בשר07/09/115354 צפיות
אני נוהגת לאכול זאת באופן קבועבראש השנה נהוג לאכול זאת כמנהג הברכה :שיכרתו אויבנו ומבקשי רעתינו.....אמן!!!הפראסה נקראת גם כרישה ובאופן מוזר גם לוף והיא שונה מהלוף צבארכיבים

מאת: פזית סבגקציצות בשר18/07/118663 צפיות
קציצות בשר מן המטבח העיראקי,נהדרות.

מאת: lemon3.co.ilקציצות בשר06/06/114664 צפיות
קציצות קבב קולה, כמו שהילדים אוהבים, שידרוג מיוחד לקציצות הקבב המוכרות.

מאת: גילי פארקציצות בשר01/05/116254 צפיות
תבשיל מקסים לקציצות הבסיסיות שלי

מאת: גילי פארקציצות בשר01/05/1113193 צפיות
קציצות בשר מטוגנות יכולות להוות בסיס להרבה מתכונים אבל גם ככה איך שהן, הן טעימות.



 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported