נכתב על ידי: איתן הורביץ קייטרינג פלפל ומלח
תאריך: 07/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מקלפים את האגסים ומוציאים להם את הליבה בעזרת סכין מתאים, מסדרים אותם בסיר בצפיפות כך שהם לא יכולים להתהפך, אם יש צורך מוסיפים עוד אגסים. שופכים לסיר בקבוק יין לקידוש שיכסה את האגסים, אם יש צורך אז מוסיפים עוד בקבוק, מבשלים כחצי שעה ללא מכסה, האגסים צריכים להיות רכים שאפשר לאכול עם כפית, מוציאים את האגסים ומקררים על צלחת ובמקביל ממשיכים לבשל את היין עוד כשעה עד שהוא מצתמצם לסירופ. מקררים הכל במקרר ולהגשה מוזגים מעט מהיין המצומצם על האגסים. אפשר להגיש בכוס יין או מרטיני.


 
אודות המחבר

איתן הורביץ הוא השף של קייטרינג פלפל ומלח, אסאדו, גריל, טאפאס ועוד.  אנחנו מקפידים על הפרטים הקטנים . קייטרינג פלפל ומלח- אירועים בכל הארץ,הכנסו לאתר.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe147.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון