נכתב על ידי: גבינות מהלב-גדי
תאריך: 13/12/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

שמים בקערת המערבל את כל מרכיבי הבצק ,לשים 15 דקות .

הבצק צריך להיות גמיש ונותנים לתפוח.

רוטב פסטו: מכניסים הכל למגימיקס וקוצצים למחית .

מלית: מערבבים בקערה את החומרים למלית (עירית,גבינות).

מחממים תנור ל-180 מעלות, לשים קצת את הבצק מחלקים אותו לכדורים

מרדדים כדור לעלה מלבני דק, מורחים רוטב פסטו, מפזרים את תערובת

הגבינות מעל לפסטו, מגלגלים לצינור דק ופורסים . את הקצה של כל

שבלול מעבירים מתחת ומסדרים על נייר אפיה בתבנית, אופים 180 מעלות.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1471.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון