אופן ההכנה:
שמים בקערת המערבל את כל מרכיבי הבצק ,לשים 15 דקות .
הבצק צריך להיות גמיש ונותנים לתפוח.
רוטב פסטו: מכניסים הכל למגימיקס וקוצצים למחית .
מלית: מערבבים בקערה את החומרים למלית (עירית,גבינות).
מחממים תנור ל-180 מעלות, לשים קצת את הבצק מחלקים אותו לכדורים
מרדדים כדור לעלה מלבני דק, מורחים רוטב פסטו, מפזרים את תערובת
הגבינות מעל לפסטו, מגלגלים לצינור דק ופורסים . את הקצה של כל
שבלול מעבירים מתחת ומסדרים על נייר אפיה בתבנית, אופים 180 מעלות.