נכתב על ידי: גבינות מהלב-גדי
תאריך: 13/12/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים יחד את הקמח עם השמן, היוגורט, הביצה והמלח. אם צריך מוסיפים עוד קצת מים.

מוסיפים את הזעתר ואת העלים ולשים עד שמקבלים בצק כמו לפיתה.

מחלקת את הבצק לכדורים ומרדדים לעלה עגול. חותכים את הבצק כמו לקרואסונים. הבצק לא צריך

להיות עבה הוא צריך להיות כמו עלה של סיגרים. אפשרות נוספת אפשר לחתוך עם חותכן עיגולים .

למלא בגבינה ולגלגל אותם כמו סיגר.

מסדרים בקצה גבינה ערבית מגורדת מגלגלים דק ומדביקים בחלבון ביצה.

מכניסים להקפאה . מטגנים קפוא בשמן עמוק – כמו סיגרים .


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1472.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון