נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/01/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



לחמם את השמן במחבת ולהוסיף את הבצל והפטריות.
לטגן עד הזהבת הבצל להוסיף את השום לדקה נוספת .
להוסיף את גרגרי החומוס והתבלינים, לערבב ולהמשיך לבשל עוד דקה.
להוסיף את הפטרוזיליה, לערבב ולכבות את האש.
****להגיש חם.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1482.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון