נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/01/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שורפים את החצילים על אש גלויה, קולפים ומורידים מהעוקץ.
שומרים 1/4 מכמות הקליפה השרופה וקוצצים גם אותה. קוצצים את החצילים בצורה גסה.
בקערה מכניסים הלבנה והשמנת., מוסיפים חצילים, קליפה קצוצה, צ'ילי, שום ומלח, שני סוגי נענע  ומערבבים.
מסדרים צלחת הגשה, מפזרים מעל את גרגירי חומוס המבושל, מתבלים בשמן זית ומגישים.


בתאבון!


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1483.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון