נכתב על ידי: מוסא קפון
תאריך: 20/09/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלף את התפו"א לחתוך לחצי לחרוץ קווים לרוחב התפודים כמעט עד הסוף

למרוח את התפוד בשמן זית מכל צדדיו ולהניח על תבנית עם נייר אפיה כשהחרוץ כלפי מעלה

לשים את הרוזמרין וחצי מכמות המלח הנדרשת מלעמלה

להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה להוציא לבזוק את המלח הנותר בין החריצים ולהכניס עוד כחצי שעה עד שמגיע לריכוך מלא

להגיש לכל אחד שני תפודים ישר מהתנור

בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1501.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון