חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

תפוחי אדמה קלויים בשמן זית ורוזמרין

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

6 תפו"א בינונים
שמן זית
מלח גס
רוזמרין טרי



אופן ההכנה:

לקלף את התפו"א לחתוך לחצי לחרוץ קווים לרוחב התפודים כמעט עד הסוף

למרוח את התפוד בשמן זית מכל צדדיו ולהניח על תבנית עם נייר אפיה כשהחרוץ כלפי מעלה

לשים את הרוזמרין וחצי מכמות המלח הנדרשת מלעמלה

להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה להוציא לבזוק את המלח הנותר בין החריצים ולהכניס עוד כחצי שעה עד שמגיע לריכוך מלא

להגיש לכל אחד שני תפודים ישר מהתנור

בתאבון

 

תגיות המתכון: שמן זית, תפוחי אדמה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מוסא קפון

מאת: מוסא קפוןבשר בקר20/09/134486 צפיות
זהו מתכון לכל סוגי הבקר זה יוצא רך מאוד וטעים לוקח מעט זמן עבודה אבל שווה כל רגע

מתכונים נוספים בנושא תוספות למנה עיקרית


מאת: מאיר קרנשתוספות למנה עיקרית26/10/113230 צפיות
פולנטה מתירס טרי היא מעדן מיוחד. הלימון הכבוש מוסיף למנה חמיצות שעוטפת את המתיקות של התירס ומשלימה אותו.

מאת: Hilabahatתוספות למנה עיקרית27/06/113170 צפיות
מאת השפית בל קפצן ל"סוגת"

מאת: טבחכםתוספות למנה עיקרית17/05/117996 צפיות
אורז פיקנטי ומיוחד משביע וגם טעים.

מאת: Hilabahatתוספות למנה עיקרית31/01/114277 צפיות
גריסי הפנינה הם ממשפחת הדגנים והינם בעלי ערכים תזונתיים רבים. כיום חסידי הבישול הבריא מגלים אותן מחדש וממליצים להוסיף אותם לתפריט. כאן מוצעת מנה מיוחדת ששמה את גריסי הפנינה בקדמת הבמה לצד נגיעות של בטטות ושום. גם בריא וגם טעים!

מאת: גיא אפרתיתוספות למנה עיקרית30/11/104427 צפיות
אורז טעים מאודד עם פירות יבשים וגבינת פרמזן מגורדת מלמעלה

מאת: יעל רוזנברגתוספות למנה עיקרית08/10/1010772 צפיות
תוספת חמה וטעימה במיוחד להגשה בשולחן בערב יום שישי.ללקק את האצבעות!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported