נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 06/10/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


רוחצים היטב את תפוחי האדמה.

מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים עד שהם מתרככים.

מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים אותם.

מערבבים את שמן הזית עם הדבש, הצ'ילי והרוזמרין.

מכניסים לתבנית רחבה את תפוחי האדמה ומועכים אותם מעט בעזרת  מזלג, אותם. מפזירים בין תפוחי האדמה את שיני השום.

שופכים את תערובת השמן על תפוחי האדמה והשום ומערבבים כך שכל תפוחי האדמה ושיני השום יצופו בשמן. מפזרים מעל מלח גס

מכניסים לתנור שחומם לחום גבוה (180-200 מעלות) ואופים כחצי שעה עד השחמה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1502.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון