נכתב על ידי: עידו מור
תאריך: 08/12/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


· בשלב הראשון מחממים את התנור ל-180 מעלות

· ממיסים את השוקולד והשמן והקקאו בגז תוך כדי ערבוב על אש נמוכה עד לקבלת שוקולד נוזלי. זהירות לא לשרוף את השוקולד!

· מקציפים את הביצים ומוסיפים את ה-6 כפות סוכר למשך כ-2 דקות.

· מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד מערבבים לאט ומוסיפים 6 כפות קמח ומערבבים היטב עד שלא רואים את הקמח. ככל שמערבבים פחות כך יהיה לנו מתכון למאפה טעים!

· מחלקים את השוקולד למנג'טים חד פעמיים או מסיליקון. מכניסים לתנור למשך 10 דקות. ועכשיו זה השלב הקריטי דקה אחת יותר והסופלה נהיה עוגה!

· לחמם לפני ההגשה! להניח על צלחת יפה לפזר אבקת סוכר ולהוסיף כדור גלידה!

בתאבון!!!


 
אודות המחבר

מתכון למאפה טעים-http://www.sugat.com/?CategoryID=440

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1508.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון