· בשלב הראשון מחממים את התנור ל-180 מעלות
· ממיסים את השוקולד והשמן והקקאו בגז תוך כדי ערבוב על אש נמוכה עד לקבלת שוקולד נוזלי. זהירות לא לשרוף את השוקולד!
· מקציפים את הביצים ומוסיפים את ה-6 כפות סוכר למשך כ-2 דקות.
· מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד מערבבים לאט ומוסיפים 6 כפות קמח ומערבבים היטב עד שלא רואים את הקמח. ככל שמערבבים פחות כך יהיה לנו מתכון למאפה טעים!
· מחלקים את השוקולד למנג'טים חד פעמיים או מסיליקון. מכניסים לתנור למשך 10 דקות. ועכשיו זה השלב הקריטי דקה אחת יותר והסופלה נהיה עוגה!
· לחמם לפני ההגשה! להניח על צלחת יפה לפזר אבקת סוכר ולהוסיף כדור גלידה!
בתאבון!!!