נכתב על ידי: חגי קורן
תאריך: 13/08/2015
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • בקערה גדולה לערבב את הקמחים עם חצי מכמות אבקת האפייה והסוכר.
  • מוסיפים את השמן אל הקמחים עד שנוצר בצק במרקם פירורי .(דומה לקוסקוס גס)
  • חצי מהבצק דוחסים לשכבה אחידה בתבנית חסינת חום מרופדת בנייר אפייה.
  • אל שארית הבצק מוסיפים את א. האפייה הנותרת הביצה והחלב ומערבבים לבלילה אחידה. (זה לא חייב להיות חלק לגמרי, זה מסתדר בתנור)
  • על הבצק הדחוס בתבנית מסדרים בשורות את פלחי התפוח ומפזרים באקראיות את פירות היער.
  • יוצקים מעל הפירות את הבלילה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 למשך 45 דקות.
  • מניחים להצטנן לגמרי, מפזרים א. סוכר וחותכים לריבועים.
  • ניתן להמיר את התפוחים באגסים, אפרסקים משמשים ושזיפים. מה שיש בעונה.
  • אם אין פירות יער, למרות שמומלץ אפילו קפוא, אפשר להמיר בשתי כפות ריבה של פירות יער מפוזרת על הפירות.

  • הכותב הינו בעל אתר מד-הרבל לרכישת תוספי תזונה וויטמינים: md-herbal.co.il


     
    אודות המחבר

    לביקור באתר שלי: http://md-herbal.co.il

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1525.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון