בקערה גדולה לערבב את הקמחים עם חצי מכמות אבקת האפייה והסוכר.
מוסיפים את השמן אל הקמחים עד שנוצר בצק במרקם פירורי .(דומה לקוסקוס גס)
חצי מהבצק דוחסים לשכבה אחידה בתבנית חסינת חום מרופדת בנייר אפייה.
אל שארית הבצק מוסיפים את א. האפייה הנותרת הביצה והחלב ומערבבים לבלילה אחידה. (זה לא חייב להיות חלק לגמרי, זה מסתדר בתנור)
על הבצק הדחוס בתבנית מסדרים בשורות את פלחי התפוח ומפזרים באקראיות את פירות היער.
יוצקים מעל הפירות את הבלילה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 למשך 45 דקות.
מניחים להצטנן לגמרי, מפזרים א. סוכר וחותכים לריבועים.
ניתן להמיר את התפוחים באגסים, אפרסקים משמשים ושזיפים. מה שיש בעונה.
אם אין פירות יער, למרות שמומלץ אפילו קפוא, אפשר להמיר בשתי כפות ריבה של פירות יער מפוזרת על הפירות.
הכותב הינו בעל אתר מד-הרבל לרכישת תוספי תזונה וויטמינים: md-herbal.co.il